SIAN med plakatklistring på Svartlamon

Den rasistiske og islamofobe organisasjonen SIAN klistret torsdag 15. juli opp plakater og klistremerker med hatbudskap opp forskjellige steder i Trondheim. Blant annet ble det særlig klistret mange merker og plakater i Strandveien, som går gjennom bydelen Svartlamon. Blant annet ble det forsøkt klistret plakater på veggen og døra til Ivar Matlaus Bokkafé. Aktivister ser det ikke som tilfeldig da SIAN og SIANs leder Lars Thorsen over lenger tid har rettet mange angrep mot aktivister og miljøer tilknyttet Svartlamon og venstresida i det som ofte omtales som Røde Trondheim. Plakatene var påført med lim, som etter det tørket var vanskelig å fjerne. Aktivister tilknyttet bokkafeen oppfordre alle som ser klistremerker eller plakater fra SIAN om å varsle og prøve å fjerne dem. «Dette er ren hatpropaganda, og samtidig et ledd i SIANs forsøk på å provosere. Svartlamon og bokkafeen er ikke et tilfeldig mål. Det er ikke en hemmelighet at mange i byens anarkistiske og radikale miljø ikke er noen varme tilhengere av SIAN.» Uttaler en av aktivist til Bråkmakern.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: