Og vi er live!

Vi har fått nettsted! Den lenge etterspurte nettsida vår er nå live, her vil du finne nyhetssaker, debattinnlegg og alt mulig annet innhold vi måtte finne på å publisere

Målet med dette er å nå ut til et bredere publikum, ikke bare her i Trondheim, men også hele landet. Dette gir oss muligheten til å gi ut innhold på kortere responstid enn i papirutgaven og det vil gi oss muligheten til å kommentere på nyheter fortløpende og fortsette på veien til å bli den solide, radikale aktivistavisa vi ser Trondheim og Norges aktivistmiljøer trenger.

Fra første utgave har vi hatt en bratt læringskurve og en bratt forbedringskurve og vi ser fram til å fortsette denne utviklinga i året som kommer med mange nye spennende prosjekter, som for eksempel podkast og korte informative videoer på Youtube. – vi ser fram til et nytt år med kamp og aktivitet, bli med, bidra og støtt oss i kampen videre for frihet og en levelig verden!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Et WordPress.com-nettsted.

opp ↑

%d bloggere liker dette: